Truck

Δωρεάν Μεταφορικά
Για αγορές άνω των 100€, έως 3kg

Phone

Καλέστε μας:
2311 286 262

X
Ελληνικά el
Καλάθι0

Αυτοκόλλητος Σάκος Κολοστομίας Ενός Τεμαχίου Flexima της B Braun: Αγορά & Δωρεάν Δείγματα ΕΟΠΥΥ

Ο σάκος κολοστομίας ενός τεμαχίου περιλαμβάνει και τα δύο μέρη που αποτελούν ένα οστομικό σύστημα σε μία μόνο ιατρική συσκευή. Δηλαδή η βάση είναι μόνιμα προσκολημένη με το σακουλάκι. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε σωστά την βάση γύρω από την στομία.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα Σάκων Κολοστομίας Ενός Τεμαχίου

Με μια πρώτη ματία οι αυτοκόλλητοι σάκοι κολοστομίας φαίνονται πιο βόλικοι στους περισσότερους αφού είναι απλοί σε χρήση και απόλυτα συμπαγείς. Αλλά ας δούμε συνολικά τι προσφέρει και τι όχι ένας μονοκόμματος σάκος κολοστομίας.

 • Συνήθως έχουν χαμηλότερο προφίλ (είναι λιγότερο εμφανής κάτω από ρούχα όταν είναι άδειος)
 • Συνήθως το κόστος είναι μικρότερο από τα σακουλάκια κολοστομίας δύο τεμαχίων
 • Λιγότερο υλικά για παρακολούθηση
 • Πιάνουν λιγότερο χώρο, κάτι που βολέυει εξαιρετικά σε ταξίδια
 • Δεν υπάρχει καμία περίπτωση διαρροής λόγω του σάκου, αλλά αυτό δεν ισχύει αν δεν έχει προσαρμοστεί καλά η βάση γύρω από την στομία
 • Καλό για άτομα με προβλήματα επιδεξιότητας που μπορεί να έχουν πρόβλημα να συνδέσουν με ασφάλεια τα δύο κομμάτια
 • Πολλοί τους βρίσκουν πιο άνετους όταν έχουν κήλη, πρησμένη κοιλιά, ουλές ή πλαδαρό δέρμα
 • Απαιτείται λιγότερος χρόνος για την προσάρτηση ενός νέου, καθαρού σάκου αλλά απαιτεί επίσης αντικατάσταση ολόκληρης της μονάδας όταν χρειάζεται.
 • Διευκολύνει την εκπαίδευση των χρηστών σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης, αφαίρεσης και φροντίδας του σάκου κολοστομίας
 • Πρέπει να αλλάζετε συχνά αυτοκόλλητους σάκους κολοστομίας, ειδικά αν προτιμάτε κλειστά σακουλάκια και όχι με δυνατότητα να αδειάζουν
 • Η τακτική αλλαγή ολόκληρου του συστήματός κολοστομίας μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος
 • Είναι δυσκολότερη η καλή προσαρμογή της βάσης γύρω από την στομία
 • Εάν πρέπει να αλλάξετε την βάση νωρίτερα για οποιοδήποτε λόγο, πετάτε μαζί και τον σάκο που ενδεχομένως είναι άδειος
 • Εάν χρησιμοποιείτε Cut-To-Fit σάκους, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν κόβετε τη σακούλα όταν κόβετε την βάση για να ταιριάζει στην στομία
 • Δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του σάκου χωρίς να αλλάξετε ολόκληρο το σύστημα ενός τεμαχίου για μεγαλύτερη ευελιξία ανάλογα με τις δραστηριότητες σας
 • Δεν είναι εύκολο να απελευθερώθουν τυχόν συγκεντρωμένα αέρια
 • Δεν υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής του σάκου (κάτι που βέβαια είναι πλεονέκτημα εάν χρησιμοποιείτε ζώνη οστομίας)

Φυσικά αρκετά απο τα παραπάνω είναι υποκειμενικά και στο τέλος της μέρας, ο χρήστης είναι αυτός που αποφασίζει αν ένα σακουλάκι κολοστομίας ενός τεμαχίου τον βολεύει ή όχι. Αλλά δεν χρειάζεται να διαλέξετε οτιδήποτε στα τυφλά.

Τα οστομικά υλικά της B. Braun είναι ειδικά σχεδιασμένα εστιάζοντας πρωτίστως στην ασφάλεια, στην άνεση και στην διακριτικότητα προσφέροντας πραγματικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα όπως ερεθισμοί, οσμες και αέρια.

Δοκίμασε τα Δωρεάν

Φόρμα επικοινωνίας

Έχουμε λάβει το μήνυμά σας. Σας ευχαριστούμε!

Η σειρά Flexima της B. Braun

H B. Braun είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, ευρωπαικές εταιρείες που έχει εξελίξει τους σάκους κολοστομίας στα σημερινά standards, προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και ευελιξία. Η σειρά Flexima 1-piece system είναι απλή στη χρήση και δεν απαιτείται καμία ειδική εκπαίδευση. Αποτελείται από εργονομικούς σάκους με αυτοκόλλητη ενσωματωμένη βάση και διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη για την έκδοση με επίπεδη βάση, καθώς και έκδοση με κυρτή βάση. Aν και οι περισσότεροι προτιμούν κλειστούς σάκους για κολοστομία, υπάρχουν και σάκοι με δυνατότητα να αδειάζουν.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της βάσης σε σχήμα λουλουδιού προσαρμόζεται σε όλες τις πτυχές του δέρματος παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο άνεσης αφού προσαρμόζεται απόλυτα στις κινήσεις του σώματος.

Ταυτόχρονα, η τρύπα είναι έξυπνα μετακινημένη προς τα επάνω δίνοντας πολύτιμο χώρο κάτω από την στομία.

Τα κλειστά σακουλάκια Flexima είναι διαθέσιμα τόσο με επίπεδες και κυρτές βάσεις αλλά και cut-to-fit ή pre-cut.

Η κυρτή βάση είναι μαλακή και εύκαμπτη με ήπια κλίση για βέλτιστη κατανομή πίεσης, κατάλληλη για επίπεδες στομίες ή με ελαφριά πτώση προς το εσωτερικό (εισολκή).

Σάκος κολοστομίας ενός τεμαχίου με εργονομική βάση

Φορώντας οποιοδήποτε σάκο της σειράς Flexima κατευθείαν αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας προϊόν.

Λόγω του υφάσματος το οποίο είναι παχύτερο και δεν διαλύεται, δεν θρυματίζεται, δεν έχει καμία φθορά ακόμα και μετά από τρεις και τέσσερεις ημέρες συνεχούς εφαρμογής.

Φυσικά το σακουλάκι εξουδετερώνει όλες τις οσμές και καλύπτεται από αδιάβροχη πλαστική μεμβράνη η οποία κρύβει καλά το περιεχόμενο του σάκου.

υφασμα αυτοκολλητου σακου κολοστομιας flexima

Ο εχθρός των περισσότερων σάκων κολοστομίας είναι το νερό. Όχι όμως για τα σακουλάκια ενός τεμαχίου της Flexima, αφού είναι απολύτως αδιάβροχα.

Δεν θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα κάνοντας μπάνιο ή πηγαίνοντας στην θάλασσα. Δεν μαζέυουν νερό και στεγνώνουν εύκολα και γρήγορα.

Πραγματικά αδιάβροχο σακουλάκι κολοστομίας ενός τεμαχίου

Αν σε κάτι ξεχωρίζει ιδιαίτερα η B. Braun είναι τα εξελιγμένα φίλτρα της σε όλα τα σακουλάκια οστομίας τα οποία εξαλείφουν όλες τις οσμές χάρη στην τεχνολογία Laminar (LT). Ταυτόχρονα είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έρχεται σε επαφή ο άθρακας του φίλτρου με τα ρούχα αλλά και να μειώνει στο ελάχιστο τον κίνδυνο φούσκωματος του σάκου.

Παρόλα αυτά το φίλτρο δεν πρέπει να βραχεί για να λειτουργεί σωστά και για αυτό τον λόγο υπάρχουν αυτοκόλλητα για να το καλύπτετε μέσα στο κουτί. Το αυτοκόλλητο εφαρμόζεται μέσα σε δευτερόλεπτα πάνω στο φίλτρο και έτσι το νερό συνεχίζει να μην αποτελεί πρόβλημα.

φίλτρο σακου κολοστομιας flexima b braun

Tα δημοφιλέστερα σακουλάκια κολοστομίας Flexima

${{products:36}}

Αυτοκόλλητοι σάκοι κολοστομίας Flexima Active

Η σειρά Flexima Active είναι ιδανική για αυτούς που απαιτούν ακόμη περισσότερη άνεση, αφού παρέχει όλα τα παραπάνω και φυσικά ακόμα περισσότερα. Αποτελείται από εργονομικούς σάκους με ενσωματωμένη επίπεδη βάση και διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη ενώ και εδώ υπαρχεί η επιλογή αναμεσά σε κλειστό ή σάκο που αδειάζει καθώς και σε μπεζ ή διαφανείς εκδόσεις.

Ποιες είναι λοιπόν οι επιπλέον καινοτομίες που διαθέτει η σειρά Flexima Active της B. Braun.

 • Πρώτα από όλα η εξαιρετικά εύκαμπτη βάση προσαρμόζεται εξαιρετικά στις πτυχές του δέρματος και δίνει μια αίσθηση δεύτερου δέρματος.
 • Τα αυτοκόλλητα σακουλάκια Flexima Active διαθέτουν ακόμα πιο εξελιγμένη σύνθεση κόλλας και δεν αφήνουν υπολείματα στον δέρμα όταν βγαίνουν κάτι που τα κάνει κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες.
 • Το εργονομικό σχήμα των σάκων προσφέρει βέλτιστη χωρητικότητα ενώ το πάνω μέρος της θήκης είναι πιο κοντό για να μην διπλώνει.
 • Διαθέτουν φίλτρο υψηλότερης ποιότητας (HP), ανθεκτικό σε νερό, έλαια αλλα και διαπερατό για τα αέρια.
 • Ένα υδροκολλοειδές επίθεμα γύρω από την βάση παρέχει εξαιρετική προστασία του δέρματος με τον χαμηλότερο κίνδυνο διαρροών κάτω από την βάση.
 • Εάν σας δυσκολεύει η τοποθέτηση ενός μπεζ σάκου ή θέλετε να ελέγχετε την στομία σας τότε και τα δύο είναι παιχνιδάκι χάρη στο παράθυρο τοποθέτησης.
παραθυρο τοποθετησης σε σακουλακι κολοστομιας

Flexima Ενος Τεμαχίου Σακουλάκια Κολοστομίας: Αγορα

Παρατηρείτε οτί η τιμή ενός σάκου κολοστομίας 1 τεμαχίου της σειράς Flexima δεν αλλάζει ανεξαρτητά από το τι θα επιλέξετε. Φυσικά και δεν πρόκειται να πληρώσετε όλο το ποσό αφού το μεγαλύτερος μέρος ή και όλο καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Έτσι όχι μόνο μπορείτε να δοκιμάσετε ότι θέλετε αλλά ταυτόχρονα αποκτάτε τον σάκο που τελικά σας βολεύει με ελάχιστο κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail ή τηλεφωνικά και θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.

Και μην ξεχνάτε να μας πείτε τις πιστεύετε εσείς για τους αυτοκόλλητους σάκους κολοστομίας Flexima στα σχόλια.

Καλώς ορίσατε στην Traumacare

Ζητούμε την άδειά σας για την χρήση των προσωπικών δεδομένων.

Εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, πληροφορίες κοινού και ανάπτυξη προϊόντων.

Αποθήκευση πληροφοριών στην συσκευή σας.

Μάθετε περισσότερα

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία και οι πληροφορίες από τη συσκευή σας (cookies, μοναδικά αναγνωριστικά και άλλα δεδομένα συσκευής) ενδέχεται να αποθηκευτούν, να προσπελαστούν και να κοινοποιηθούν σε τρίτους προμηθευτές ή να χρησιμοποιηθούν ειδικά από αυτόν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή.

Ορισμένοι προμηθευτές ενδέχεται να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει έννομου συμφέροντος, στο οποίο μπορείτε να αντιταχθείτε, διαχειριζόμενοι τις επιλογές σας παρακάτω. Αναζητήστε έναν σύνδεσμο στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας ή στην πολιτική απορρήτου μας όπου μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας.