Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Εταιρεία

Αποστολή την επόμενη εργάσιμη

Αν λάβουμε την παραγγελία σας τις επόμενες:

και
00
Ώρες
και
00
Λεπτά

Όμιλος Traumacare – Στοιχεία και αριθμοί

Η Traumacare δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών ειδών – μηχανημάτων και ειδών ατομικής υγιεινής και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου πανελληνίως. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι ανθρωποκεντρική και κύριο μέλημά μας είναι τόσο η θεραπεία, όσο και η καλύτερη ποιότητα ζωής του ασθενούς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η Traumacare περικλείουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση αλλά και γνώση και κατανόηση των αναγκών των ασθενών.

Με το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιό της, η Traumacare είναι διαρκώς δίπλα στον ασθενή, ανεξαρτήτου κόστους, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή ποιότητα της σωματικής και ψυχικής του υγείας. Συνολικά η Traumacare διαθέτει πάνω από 1000 διαφορετικά προϊόντα, το 95% αυτών ευρωπαϊκής προέλευσης. Παράλληλα με το εύρος των προϊόντων της, οι νοσηλευτικές, συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες της προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους ασθενείς και το οικογενειακό τους περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες της βοηθούν τη στενή και σωστή συνεργασία με τους πελάτες μας και συμβάλλουν σημαντικά στην προώθηση των ιατρικών εξελίξεων.

Η φιλοσοφία μας

Κάποιος που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, θα πρέπει να αποκτήσει βαθιά κατανόηση, να αναγνωρίζει νέες ευκαιρίες και καινοτομίες και να δεσμεύεται με πάθος στο να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία παρέχουμε αποτελεσματικές θεραπείες και προϊόντα φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον. Οι άνθρωποι της Traumacare πιστεύουν ότι η ζωή είναι ένα δώρο. Γι’ αυτό και είμαστε πάντα δίπλα στους ασθενείς και τις οικογένειές τους και στους ανθρώπους που βρίσκονται στην υπηρεσία της υγείας και της έρευνας.

Νοσηλευτική ομάδα

Η Traumacare διαθέτει νοσηλευτική ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους, άρτια καταρτισμένους νοσηλευτές, καταξιωμένους στο χώρο της υγείας και της αποκατάστασης. Έχοντας απόλυτο σεβασμό στον ασθενή και τις ανάγκες του, ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στην εκπαίδευσή σας, για τη σωστή εφαρμογή και διαχείριση των προϊόντων που προμηθευτήκατε. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας και το νοσηλευτικό μας προσωπικό θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, για να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος ή την αξιολόγηση της πορείας της θεραπείας.

Τμήμα Υποστήριξης

Για κάθε απορία, συμβουλή ή διευκρίνιση σχετικά με τα προϊόντα που προμηθευτήκατε, τον τρόπο εφαρμογής τους ή τη διαδικασία αποζημίωσης από τον ασφαλιστικό σας φορέα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης, στα τηλέφωνα της εταιρείας μας. Η Traumacare λειτουργεί καθημερινά από τις 8:30 έως τις 16:30, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε