Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Οι διαταραχές του ουροποιητικού επηρεάζουν χιλιάδες ανθρώπους στην χώρα μας χωρίς περιορισμούς ηλικίας και φύλου. Όλοι αναζητούν προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους σε καθημερινή βάση, βοηθώντας τους να συνεχίσουν να έχουν μια δραστήρια ζωή.

Η B Braun παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις από ουροκαθετήρες και ουροσυλλέκτες σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα και υλικά που συμμορφώνονται με τις κύριες κατευθυντήριες οδηγίες διαχείρισης ούρων για την υγειονομική περίθαλψη αλλά και την εμπιστοσύνη των ασθενών.

Η traumacare ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της B Braun στην Ελλάδα και συμβεβλημένος πάροχος του ΕΟΠΥΥ είναι η πλέον αρμόδια για τις μηνιαίες προμήθειες των ουρολογικών υλικών σας. Εμείς αναλαμβάνουμε:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311286262 για περισσότερες λεπτομέρειες ή αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Χορήγηση ουρολογικού υλικού B Braun από ΕΟΠΥΥ

Τι θα χρειαστεί για την χορήγηση ουροκαθετήρων & ουροσυλλεκτών μέσω ΕΟΠΥΥ

  • Ηλεκτρονική γνωμάτευση (Γνωμάτευση Παροχών ΕΚΠΥ) από τον γιατρό σας για το υλικό που σας ενδιαφέρει ή για ό,τι σας έχει προτείνει ο ίδιος. Λόγω covid δεν απαιτείται πλέον υπογραφή ελεγκτή γιατρού. Αν όμως η ηλεκτρονική γνωμάτευση έχει εκδοθεί από νοσοκομείο τότε χρειάζεται στρόγγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου.
  • Έαν η ηλεκτρονική σας γνωμάτευση εκδόθηκε για πρώτη φορά και έχει υπογραφές τότε θα χρειαστεί να την προσκομίσετε ή να μας την στείλετε. Εαν όμως δεν είναι η πρώτη σειρά γνωματεύσεων τότε θα χρειαστούμε μόνο τον αριθμό γνωμάτευσης.
  • Εφόσον τα χαρτιά είναι όλα σωστά, η traumacare σας αποστέλλει τα υλικά κολοστομίας που δικαιούστε στο σπίτι σας ή τα παραλαμβάνετε από τον χώρο μας. Ο courier θα σας παραδώσει επίσης και το Έντυπο Εκτέλεσης Γνωμάτευσης το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το υπογράψει ο ασθενής ή κάποιο τρίτο πρόσωπο αντί αυτού (για όποιον υπογράψει χρειάζεται ο ΑΔΤ, το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ).
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση ή βοήθεια σχετικά με την διαδικασία χορήγησης και αποστολής ουρολογικού υλικού μέσω ΕΟΠΥΥ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε