Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πόσο σίγουροι είστε για τα οστομικά υλικά που χρησιμοποιείτε;

Yπάρχουν πολλές επιλογές υλικών κολοστομίας, ειλεοστομίας, ουρητηροστομίας και νεφροστομίας. Ωστόσο δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι χρησιμοποιείτε αυτά που λειτουργούν καλύτερα για τις ανάγκες σας. Για αυτό το λόγο είναι εξαιρετικά σημαντική η δοκιμή δωρεάν δειγμάτων οστομίας προτού δεσμευτείτε για ένα ακόμα ολόκληρο μήνα.

Επιλέγοντας όμως την traumacare, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα μιλήσετε με έναν εκπαιδευμένο ειδικό με εκτεταμένη γνώση των οστομικών υλικών. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για:

Η επιλογή των σωστών οστομικών υλικών μπορεί να αλλάξει την ποιότητα ζωής σας. Για αυτό ο ΕΟΠΥΥ μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε δωρεάν δείγματα από τα κορυφαία οστομικά υλικά και βοηθητικά προϊόντα της B Braun για να τα δοκιμάσετε στο σπίτι.

Χέρι που κρατάει σάκο κολοστομίας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311286262 ή αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Τι θα χρειαστεί για την αποστολή δωρεάν δειγμάτων οστομικών υλικών μέσω ΕΟΠΥΥ

  • Ηλεκτρονική γνωμάτευση (Γνωμάτευση Παροχών ΕΚΠΥ) από τον γιατρό σας για το υλικό που σας ενδιαφέρει ή για ό,τι σας έχει προτείνει ο ίδιος. Λόγω covid δεν απαιτείται πλέον υπογραφή ελεγκτή γιατρού. Αν όμως η ηλεκτρονική γνωμάτευση έχει εκδοθεί από νοσοκομείο τότε χρειάζεται στρόγγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου.
  • Έαν η ηλεκτρονική σας γνωμάτευση εκδόθηκε για πρώτη φορά και έχει υπογραφές τότε θα χρειαστεί να την προσκομίσετε ή να μας την στείλετε. Εαν όμως δεν είναι η πρώτη σειρά γνωματεύσεων τότε θα χρειαστούμε μόνο τον αριθμό γνωμάτευσης.
  • Εφόσον τα χαρτιά είναι όλα σωστά, η traumacare σας αποστέλλει τα υλικά που δικαιούστε στο σπίτι σας ή τα παραλαμβάνετε από τον χώρο μας. Ο courier θα σας παραδώσει επίσης και το Έντυπο Εκτέλεσης Γνωμάτευσης το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το υπογράψει ο ασθενής ή κάποιο τρίτο πρόσωπο αντί αυτού (για όποιον υπογράψει χρειάζεται ο ΑΔΤ, το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ).
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση ή βοήθεια σχετικά με την διαδικασία αποστολής δωρεάν δειγμάτων οστομικών υλικών μέσω ΕΟΠΥΥ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε